Ciorba de fasole rosie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 8 Noi 2013 | 28416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 foaie de dafin
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de tomate
  • tarhon uscat
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole rosie:

Curatam ceapa, morcovul si pastranacul.

Le spalam, ceapa se toaca marunt, morcovul si pastarnacul se taie rondele.

Calim legumele in ulei, punem foaia de dafin, sare si piper dupa gust, pasta de tomate.

Adaugam cca 1,5l apa in oala, lasam sa fiarba legumele la foc mic.

Cand sunt fierte adaugam fasolea rosie din conserva.

Mai dam cateva clocote, presaram tarhon uscat, partunjel verde tocat.

Stingem focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

_Alina_ 1

08.11.2013, 11:11

Rocsi 1

08.11.2013, 11:20

Foarte buna. Si eu am ciorba de fasole

laura_n 1

08.11.2013, 22:59

super, merge de minune!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole rosie